porsche-taycan-apple-music
Porsche og Apple kunne i dag meddele et strategisk samarbeid. I den anledning har Porsche publisert en sniktitt av interiøret i Taycan.

Annonse


Porsche med sniktitt på Taycan – sjekk det interiøret!

Du husker kanskje at vi for noen måneder tilbake omtalte en lekket, mistenkelig video med interiøret fra det som ble meldt å være Porsches kommende helelektriske bil, Taycan. Helt korrekt viser den seg ikke å være, men flere særpreg går igjen når man sammenligner lekkasjen med et offisielt bilde den tyske bilgiganten nå frister med.

Ikke altfor ulik konseptet

Porsche står overfor et av årets største billanseringer med Taycan som er basert på Mission E-konseptet, avslørt for fire år siden. Som Electrek beskriver så er produksjonsutgaven noe tonet ned fra konseptet man så i 2015, en naturlig ting å gjøre i disse tider viser det seg.

Interiøret har vært særlig skånet for å forhindre lekkasjer og lignende, men nå har de selv gitt en sniktitt på hva man har i vente. Sniktitten avslører både det ene og det andre rundt rattet, dashbordet og den innebygde mediespilleren:

Porsche ser ut til å ha gått ut med bildet i anledning med annonsering av partnerskapet med Apple. Samarbeidet går ut på at den tyske bilprodusenten skal bruke en dedikert Apple Music-applikasjon i Taycan.

Annonse


Flere bilder av den kommende elbilen fra Porsche burde heller ikke være lange ventetiden unna. Selskapet bekreftet tidlig i august at de vil vise frem produksjonsversjonen av bilen den 4. september.

Kilde:
Electrek

Annonse