apple-tv+-november
Apple TV+ kommer i november med et noe begrenset antall TV-serier til å begynne med, ifølge Bloomberg.

Annonse


– Apple TV+ lanseres i november for ti dollar i måneden

En rapport fra Bloomberg skal ha det til at Apples kommende TV-tjeneste blir tilgjengelig i november og at den månedlige prisen for å være aktiv abonnent koster 9,99 dollar i måneden, tilsvarende litt i underkant av 90 kroner. Om Apple runder opp til 89 eller 99 kroner i Norge er uvisst.

Begrenset innhold i begynnelsen

Kildene sitter ifølge AppleInsider tett inn på Apples planer for strømmetjenesten, og av opplysningene går det frem at tjenesteinnholdet til å begynne med er noe begrenset. Det kan også være muligheter for gratis prøveperioder i de første månedene mens tjenesten blir aktiv, og underveis når det legges til nytt innhold.

Ulikt det man er kjent med fra eksempelvis Netflix så vil Apple lansere tre og tre episoder av serier den første dagen og deretter følge opp med ukentlige episoder. Blant de første programmene man finner er en nyversjon av Steven Spielberg sin “Amazing Stories” samt en serie som kalles “Homes”, “The Morning Show” og “See”, ifølge Apple Insider.

Økte budsjettet

Vi har tidligere skrevet at Apple har punget ut opptil 130 millioner for hver episode av “See”, med Jason Momoa i hovedrollen. Dette er et eksempel på hvordan Apple går en lang vei for å kapre Netflix-kunder med originalt innhold, og det stemmer overens med Financial Times sitt anslag på at Apple har øremerket seks milliarder dollar til slikt innhold. Summen er et stykke unna Netflix sitt budsjett på 15 milliarder dollar, men det er likevel et stort hopp fra det opprinnelige som ble meldt i “kun” én milliard.

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse