gta-red-dead-rockstar
De mest ivrige Grand Theft Auto-tilhengerne spekulerer i muligheten for annonsering av GTA 6 etter at Rockstar fjernet et veggmaleriet.

Annonse


Ryktes snarlig GTA6-annonsering etter at Rockstar fjernet kunstverk

Det ryktes at Grand Theft Auto 6 eller et annet storspill fra Rockstar Games er på vei til å annonseres om kort tid. Ryktene verserer som en konsekvens av at selskapet fjernet det Red Dead Redemption-baserte veggmaleriet fra hovedkontoret deres: tynn suppe med andre ord, men ikke altfor usannsynlig omstendighetene tatt i betraktning.

GTA V prydet samme vegg i sin tid

Og den viktigste omstendigheten av dem alle kan muligens være at Rockstar Games har en historie med å legge mye i disse veggmaleriene sine, slik at vi ville ikke latt oss overraske altfor stort dersom noe ble annonsert i nærmeste fremtid – måtte det være Grand Theft Auto 6 eller en mye etterspurt oppfølger til Bully.

Det er Red Dead Redemption 2-kunstverk fra hovedkontorene tilhørende Rockstar North som er fjernet. Banneret ble påført ved annonseringen av det populære ville vesten-spillet som preget store deler av fjoråret innen gaming. Før dette igjen så var det Grand Theft Auto V som prydet den samme veggen.

Reddit-bruker hevder han vet detaljer fra GTA 6

For øyeblikket er det mer eller mindre ingenting som er kjent om det kommende spillet i Grand Theft Auto-serien, ingenting er i hvert fall bekreftet fra offisielt hold. Det man derimot har er noen rykter fra noen måneder tilbake der en bruker på Reddit hevdet at han hadde kjennskap til detaljer rundt det nye spillet.

Annonse


I korte trekk gikk detaljene ut på at man igjen inntok Vice City med kortere sekvenser fra andre storbyer rundt omkring verden der man starter ydmykt før man stiger i gradene blant de største narkolangerne. Noen detaljer kan leses under:

  • Balanse mellom arcade og realisme, ikke like realistisk som RDR 2
  • Bruker «Kapittel»-system likt RDR 2
  • Kraftig påvirket av Netflix-serien Narcos
  • Vil møte på å en svært kjent person som vil være en del av spillet, navnet er ikke avslørt enda – muligens Pablo Escobar eller Tony Montana?
  • Stort fokus på vær, med orkaner og flom
  • Strukturer og bygninger endrer fasade i det tiden passerer – samme med kjøretøy. Implementert en helhetlig og omfattende økonomi som er ulikt alt annet vi har sett før

Øvrige detaljer kan leses i artikkelen under – husk likevel å ta informasjonen med en stor klype salt.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse