apex_legends
Meme-produksjonen har allerede startet etter at Respawn omtalte spillerbasen sin som snyltere.

Annonse


Respawn omtaler Apex Legends-spillerne som snyltere og idioter

Respawn bør sette seg ned og tenke grundig gjennom sine neste steg etter at de tråkket i salaten ved først å gjøre noe de lovte de ikke skulle, for så å ende opp med å bruke relativt stygge amerikanske banneord mot fansen på spillets Reddit, inkludert å kalle spillerne sine snyltere.

/r/apexlegends/ tordner

Ordene “dicks”, “asshats” og “freeloaders” har blitt brukt for å omtale personer som er fans av Apex Legends, spillet som kom som en bombe og som omtales som en Fortnite-killer.

Det har kommet mange Battle Royale-spill de siste årene, og de mest suksessfulle har kriget om å være på topp i en ekstra hard konkurranse om å vinne spillernes tid.

Respawns spill har vært det med mest goodwill hos spillerne, ikke bare fordi Apex Legends er god underholdning for mange, men også fordi utviklerne fokuserte mindre på “loot boxes”, i hvert fall virket det slik – dessuten er Titanfall-universet skapt av en utvikler som har hatt underdog-stempel og elsket av fansen litt ekstra. Frem til nå.

Annonse


Ai da

Problemet er nettopp “loot boxes”, igjen, eller rettere sagt moderatorene sine utspill mot spillerne i forbindelse med diskusjonen rundt Iron Crown-konkurransen der Respawn valgte å kun gjøre det mulig å handle “skins” med ekte penger.

Det er dette innlegget som får fansen til å se rødt. Flere har sagt de ikke lenger ønsker være involvert i spillet etter at de føler seg misbrukt av “dko5”. Denne kontoen tilhører faktiske en Respawn-utvikler, og er ikke en tilfeldig moderator.

– For en dust

Dette er tilsvaret “dko5” som har satt sinnene i kok og med negative 4260 poeng:

Hei alle sammen, jeg fant dusten jeg snakket om. Jeg leste ikke en gang søpla du skrev, bortsett fra første og siste setning. Denne form for søppel fortjener ikke tilsvar, men heldigvis for deg så har jeg allerede kommentert dette tidligere. Stikk og finn det”.

Giftig forum

De fleste av trådene på forumet som er å finne høyt oppe, handler nå om tilsvarene fra Respawn, og ikke om spillet eller hvor moro de har det, slik det vanligvis har vært.

Et annet svar til en fan av spillet, fra samfunnsmanager “Jayfresh_Respawn” svarte syrlig at en person burde lære seg å lese, mens det samtidig produseres memes i forbindelse med en klage fra studioet om at de fleste spillerne ikke bruker penger, og at de er “snyltere”, rett og slett.

Her er en annen kommentar fra samme konto:

“Så det er helt greit at dere kaller oss løgnere, at vi er “full og shit” og andre personlige angrep når vi kommuniserer en unnskyldning og oppdaterer våre retningslinjer i forhold til eventet (red. anm.: “Iron Crown”), men vi er umodne når vi svarer på angrepene. Skjønner”.

Utviklerne er garantert slitne, overtid i spill-bransjen er godt kjent, men det er klart at spill-fanbaser som dette er superfans, og kommunikasjonen fra Respawn kunne ikke endt noen annen enn dette. Nå får vi se om de klarer å snu skipa og rette opp i det negative inntrykket. Uansett om det er storm i vannglass har skaden skjedd.

Kilde:
Apex Legends, Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse