Apex_legends_iron_crown
20. august kan du handle skins fra det tidligere eksklusive eventet Iron Crown, og du slipper bruke ekte penger.

Annonse


Innrømmer de brøt denne Apex Legends-lovnaden

Iron Crown-eventet i Apex Legends gikk ikke som det skulle.

Problemet er at Respawn, utviklerne av giga-suksessen Apex Legends, valgte å inkludere skattekister (“loot boxes”) i spillet som kun kunne skaffes med ekte penger, noe de tidligere hadde uttalt de ikke ønsket å gjøre. Neste uke kommer muligheten til å handle med spillets valuta.

Nesten 2000 kroner for alt

“Bloodhound’s heirloom”-pakken var den dyreste med en pris på 130 pund, eller 1423 kroner. For å åpne pakken måtte man uansett ut med ytterligere 306 kroner. Problemet er at det kun var mulig å handle utstyret med Apex Packs.

Årsaken til at utviklerne og/eller utgiverne ikke klarer å holde seg unna dyr loot er at folk betaler for det. Løsning: kan ikke alle som gjør dette bare slutte med en gang?

Nå unnskylder i det minste Drew McCoy sier at de bommet med å ta betalt for “noen av de kuleste skinnene vi har gitt ut”.

Annonse


Merk deg denne datoen

Fra 20. august lover derfor Respawn at samtlige av det eksklusive loot-et vil kunne skaffes i butikken for 1800 Apex Coins.

Til sist poengterer McCoy at “det er veldig viktig for oss at vi aldri selger utstyr som gjør en spiller bedre enn en annen”.

Lanseringsdatoene for det kommende loot-et:

Kilde:
EA/Respawn

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse