Annonse


Halo: Infinite-topp har forlatt 343 Industries

Tim Longo har forlatt 343 Industries, skriver Kotaku. Longo hadde rollen som «creative director» i det kommende spillet Halo: Infinite og var også sentral i utviklingen av Halo 5.

Les også: Halo Infinite får RPG-elementer

Nettstedet omtaler avgangen som et «lederskap-jordskjelv». Det er bare noen uker siden Longo ble flyttet til en annen avdeling i 343 Industries. Nå kommer altså beskjeden om at han har forlatt selskapet for godt.

Bekreftes av Microsoft

Longo ble ansatt i 343 Industries i 2013 og fungerte som kreativ direktør i utviklingen av Halo 5. Før dette hadde han samme rolle i LucasArts’ kansellerte Star Wars: First Assault. Han var også kreativ direktør i Crystal Dynamics Tomb Raider-spill fra 2013.

Annonse
Les også: 343 Industries-sjefen om Halo Infinite: – Derfor har utviklingen tatt så lang tid

Microsoft bekrefter avgangen overfor Kotaku.

«Roller og ansvarsområder for team-medlemmer utvikler seg stadig gjennom utviklingen for å møte behovene til spillene våre. Vi hadde nylig to endringer i Halo Infinites utviklingsteam. Produsent Mary Olson vil nå ta ansvar for historie-teamet i Halo Infinite, og skal bruke sin lange erfaring fra 343 Industries for å utvikle en fantastisk historiedel for fans. I tillegg har Tim Longo forlatt teamet vårt og vi er veldig takknemmelige for hans mange bidrag til våre spill, vårt studio og Halo-universet. Vi ønsker Tim alt godt i hans fremtidige prosjekter», skriver Microsoft i en uttalelse til Kotaku.

Lanseres neste år uansett

Halo Infinite skal etter planen lanseres før jul i 2020, og vil bli en lanseringstittel for den nye Xbox-konsollen. Longos avgang vil ikke påvirke denne planen, ifølge Microsoft.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse