iphone-xs-oled-samsung
En sørkoreansk rapport skal ha det til at Apple skal bruke akkurat samme materialtyper som Samsung for sin neste OLED-skjerm.

Annonse


– Nye iPhone skal bruke samme OLED-materiale som Galaxy Note 10

Ifølge en sørkoreansk rapport så skal Apple bruke den samme OLED-teknologien som Samsung, det inkluderer de samme type materialene som er benyttet i produksjonen av både Samsung Galaxy S10 og kommende Note 10 som lanseres neste fredag.

Spekulerer i årsaken

Dette blir forskjellig fra situasjonen med iPhone X og XS, der Apple har benyttet seg av andre type materialer med kodenavn LT2 som de spesifikt valgte ut selv. Apple kommer ifølge rapporten ikke til å gjøre det samme med iPhone 11 som igår ble avslørt til å muligens bli lansert den 10. september.

Det spekuleres i at årsakene kan være flere uten at noe fastsettes. Eksempelvis kan det dreie seg om logistikkspørsmål, pris og tilgjengelighet eller rett og slett bare at materialtypene Samsung har brukt stiller sterkere i kvalitetskontroll.

Relaterte iPhone-saker:

Annonse
Av rapporten går det frem at Samsunghar brukt en materialtype som refereres til i navnet M9, og at iPhone 11 Pro-variantene vil bruke M9-materiale i sin utforming når skjermene produseres. Som vanlig er det ventet at Apple lener seg på Samsung til å produsere skjermene.

Uansett, bekreftelsene vil få sannsynligvis få den 10. september når Apple lanserer det vi tror er iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse