nintendo-switch-batteri-ny
Den reviderte utgaven av Nintendo Switch kommer i rød pakningen som bør være enkel å skille fra den hvite. Se en sammenligning nederst i artikkelen.

Annonse


Så mye bedre batteri har nye Nintendo Switch

Vi skrev i juli at Nintendo lanserer en revidert utgave av hybridkonsollen Switch der innmaten i det stille er oppgradert og batteriet er oppgitt til å vare nærmere dobbelt så lenge. Fra mellom 2.5 og 6.5 timer på den originale til å love mellom 4.5 og ni timer på den reviderte utgaven så utgjør dette en betydelig forskjell som bør være vesentlig når du velger å gå til anskaffelse av konsollen.

Knuser den eldre versjonen

Nå melder Tom’s Guide at den nye varianten har havnet i butikkene og i den anledning har de gjennomført en batteritest mellom de to.

For testen har de kjørt en åttepersoners CPU-kamp i Super Smash Bros. Ultimate på begge konsollene. For testens skyld ble det også inkludert alle elementer og AI-vanskelighetsgraden på maks for å gjøre det så kaotisk som mulig, samt aller høyeste lysstyrke og noen andre forutsetninger.

Den nye versjonen av Nintendo Switch endte opp med å vare nesten dobbelt så lenge som den eldre utgaven, med henholdsvis fire timer og 50 minutter sammenlignet med to timer og 45 minutter.

Annonse
Kunne nesten vært en Pro-modell

Resultatet er i utgangspunktet som forventet men samtidig noe oppsiktsvekkende da de to modellene i de fleste forbrukeres perspektiv er den samme dersom man ikke har satt seg inn i spesifikasjonsdetaljene. Det spørs dessuten om ikke Nintendo kunne ha dyttet inn et par nyheter utover dette for så å selge den som en Pro-versjon som lenge har blitt ryktet og som veldig mange har etterspurt.

Dersom du går til anskaffelse av en Switch så kan det altså lønne seg å se etter en versjon med rød emballasje fremfor den eldre med hvit bakgrunn. Ved kjøp av en brukt konsoll bruker du modellnummeret som en indikasjon, der den gamle Switch-en har modellnummer HAC-001 mens den reviderte versjonen er HAC-001(-01).

Til sammenligning kan det nevnes at nye Switch Lite tilbyr mellom tre og syv timers brukstid på én lading. Konsollen lanseres den 20. september og kan forhåndsbestilles nå.

Kilde:
Tom’s Guide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse