oneplus-7t-5g
OnePlus lanserer minst én mobil senere i år, sannsynligvis rundt oktobertider dersom de følger egen tradisjon.

Annonse


OnePlus-sjefen bekrefter ny smarttelefon for lansering senere i år

OnePlus var tidligere i år ute med å lansere OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, sistnevnte med en svært imponerende 90Hz-skjerm som blåste de nærmeste konkurrentene av banen og som på sin måte la opp til forventninger til andre mobilprodusenter om å gjøre dette til en trend.

Bekrefter ny mobiltelefon

Med de foregående generasjonene som har fått en liten oppgradering i form av en T-variant så er det ikke en stor overraskelse at årets modeller får samme behandling. OnePlus-sjefen Pete Lau bekrefter at de har en ny enhet på vei for lansering i år. I tråd med tidligere lanseringer så er det sannsynligvis at denne kan dukke opp en gang midtveis i oktober, et tidspunkt som kanskje passer litt med TV-lanseringen deres som også er ventet senere i år.

Til Financial Times fortalte han at det er prat om nok en ny 5G-modell. Lau har nemlig en overbevisning rundt dette: en smarttelefon lansert sent i 2019 uten 5G-tilkobling er ingen flaggskip. Selv forventer han at 5G blir mye mer utbredt i 2020 og at den nye modellen blir kompatibel med flere nettverk rundt om i verden.

Man kan anta at den nye telefonen blir døpt noe i retning av OnePlus 7T 5G i tråd med hvordan de tidligere har operert med navn, men det er altså ikke bekreftet og vi må vente for å finne ut av både endelig navn og spesifikasjoner. En kan se for seg at de får på plass blant annet Snapdragon 855+, men ingenting er sikkert på dette tidspunktet.

Annonse


Hvilke oppgraderinger tror du neste OnePlus-telefon får?

Kilde:
9to5Google