g915-lightspeed-rgb
Det nye tastaturdesiget til Logitech oser kvalitet selv fra bildene alene. Vi gleder oss til å se dem på nært hold.

Annonse


Logitechs nye tastatur avslørt: Dette er G915 Lightspeed RGB

I dag lanserte Logitech to nye gamingtastatur i Logitech G915 Lightspeed RGB og G815 Lightsync RGB, begge med Logitech G sine nye GL-brytere som gjør de to til de hittil mest avanserte og innovative tastaturene du kan forestille deg, ifølge selskapet selv.

Logitech skriver følgende i en pressemelding:

– De nye tastaturene er de perfekte eksemplene på hva som er mulig å få til når våre prisbelønte designere og ingeniører hos Logitech G flytter grensene på avansert gaming teknologi og design, sier Ujesh Desai, visepresident og daglig leder hos Logitech Gaming. – G915-tastaturet kombinerer trådløs LIGHTSPEED, RGB-lys og har en utrolig levetid på batteriet. Alt samlet i et slankt, ultra tynt, aluminiumetui som har skapt et ny standard for gaming-tastaturer.

G915 Lightspeed

Dagens viktigste lansering er for de fleste G915 Lightspeed som tilbyr 1ms rapporteringsrate og opptil 135 dager med uavbrutt trådløs gaming. Tastaturet har fem programmerbare G-taster for bruk i makrosekvenser og for aller første gang tilbyr selskapet nyeste generasjon Lightsync RGB-lys på et trådløst tastatur. Logitech skriver at man kan spille åtte timer hver dag i tolv dager med RGB Colorwave aktivert, på kun én lading.

Annonse


G815 Lightsync

Ultratynne G815 Lightsync gir mye av det samme, kun med kabel. Blant annet kommer den stort sett i samme stil og utseende som G915 Lightspeed, også her med fem dedikerte G-taster og Lightsync RGB-teknologi fra Logitech G. Begge kommer med valgmulighetene GL Linear, GL Tactile og GL Clicky for bruk i ulike settinger.

Begge tastaturene er tilgjengelige fra og med i dag for henholdsvis 2490 og 1990 kroner.

Kunne du tenkt deg et av disse tastaturene?

Annonse


Annonse


Annonse