no-mans-sky-beyond-vr-innstillinger-flimring
No Man's Sky Beyond er for de fleste en bra opplevelse, men mange opplever bugs og annet rot. Her er måten du kan gjøre VR-opplevelsen bedre.

Annonse


Her er grafikkinnstillingene du må bruke for VR på No Man’s Sky

Oppdateringen til No Man’s Sky ble tilgjengelig i går og introduserte en rekke nye ting i tillegg til VR-støtte og utvidet onlinespilling. For de fleste var det nok VR-delen som fanget mest interesse, men det har vist seg å være litt trøblete å komme skikkelig i gang for PC-spillere.

Dårlig optimalisering får skylden

Det har vist seg at svært mange sliter å sette opp spillet i noenlunde presentabel form, stort sett uavhengig av hvor kraftig skjermkort og maskinvare de ellers kjører det på. En bruker melder at vedkommende er på en i7-4790K og 16GB minne med RTX 2070-kort hvor det likevel hakker så mye at det nesten ikke er spillbart.

I det hele tatt ser det ut til å skyldes ganske dårlig optimalisering fra utviklernes side, men en Reddit-bruker har satt sammen en liste over innstillinger som gir grei ytelse i kombinasjon med VR-spilling:

I kommentarfeltet har flere dessuten påpekt at det å slå av Anti Aliasing-innstillingen har gjort underverker for opplevelsen som etter dette opplever mindre hakking og flimring.

Annonse
En kan håpe på at Hello Games i sin neste oppdatering tar sikte å optimalisere spillet for VR-hodesett slik de har vært flinke med å introdusere mange nye funksjoner siden lansering.

Vi strømmen også spillet på PS4 i går – ta gjerne en titt på reprisen her dersom du enda ikke har sett det.

Hvordan er din opplevelse med Beyond-oppdateringen til No Man’s Sky?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse