Huawei Mate X
Huawei Mate X blir utsatt for andre gang.

Annonse


Først skulle den komme i juni, så i september. Nå er den utsatt nok en gang

Huaweis første brettbare enhet – Mate X – skulle etter planen lanseres i juni. Tidligere i sommer ble det imidlertid kjent at selskapet hadde valgt å utsette lanseringen til september i år.

– Vi kommer ikke til å lansere et produkt som ødelegger ryktet vårt, uttalte en talsperson for Huawei til CNBC.

Huawei: – Ingen mulighet

Men nå er det klart at den heller ikke kommer i september. Under et pressearrangement avslørte Huawei overfor TechRadar at det ikke er «noen som helst mulighet» for at Mate X lanseres i september.

Nettstedet skriver videre at det er lite sannsynlig at enheten lanseres før november.

Annonse


Huawei skal på sin side være «sikre» på at Mate X kommer i butikkhyllene iløpet av 2019.

Dersom informasjonen fra TechRadar stemmer, ser det ut til at Samsung slår Huawei i kampen om å lansere en brettbar enhet først.

Samsung hevder de har fikset skjermproblemene med Galaxy Fold og sikter seg nå inn på en september-lansering.

Kan ikke love at den lanseres

Huawei har tidligere forklart at de nekter å lansere en enhet som ikke møter kvalitetskravene selskapet setter for sine produkter.

«Alle bør være klar over at Huaweis kvalitetskrav er veldig krevende. Hvis de (produktene, journ. anm) ikke møter kvalitetskravene, lar vi dem ikke komme ut i markedet», sa Huaweis president for mobilavdelingen, He Gang, til Gizchina.

«Vi har investert tungt i Mate X. Når det gjelder Samsungs enhet er det ikke så viktig for oss når den blir lansert. Det som er viktig for oss er at vi håper at kundene kan få dette produktet når de får det. Vi forsikrer at vi lanserer produkter med høy kvalitet og gode brukeropplevelser», sa Gang.

Kilde:
The Verge

Annonse