twitter-funksjoner-ios
Twitter introduserte flere nye funksjoner i går, deriblant muligheten til å publisere Live Photo-fotografier.

Annonse


Twitter hinter til kommende spesialfunksjoner på iOS

I går holdt Twitter et arrangement der de gikk i detaljer på utvalgte funksjoner de jobber med. Blant annet skal de ha gitt en sniktitt på mulighetene for å bruke Live Photos i tillegg til at man skal kunne følge spesifikke emner.

Sett sammen egne lister

Det å kunne følge spesifikke temaer på plattformen er et av de viktigere nyhetene. Selskapet fortalte at brukere kan velge å følge temaer som sport, kjendiser, TV-serier også videre – på den måten at relevant innhold dukker opp på tidslinjen din. Denne funksjonen skal allerede være i test for Android, der de har muligheten til å følge diverse sportslag og arrangementer knyttet til sport.

En annen variant noe relatert til dette er en mulighet for brukere til å sette sammen egne lister med spesifikke interesser for å følge disse nærmere.

Andre nye funksjoner

Støtte for Live Photos er også bekreftet, etter å ha blitt ryktet i mars. Det er uvisst når denne funksjonen ruller ut i en oppdatering, men det er på vei og sannsynligvis tilgjengelig om ikke altfor lang tid.

Annonse
Andre funksjoner ble smått vist frem, blant annet en som gir brukeren mulighet til å søke blant direktemeldinger samt en der man kan omorganisere bilder i en Twitter-post.

Flere av de nye funksjonene som det ble gitt en sniktitt av i går er tidligere meldt og detaljert av Jane Wong, som ofte har innsyn i nye funksjoner og slikt før det blir offentlig. Likevel er det greit med offisiell informasjon fra Twitter selv, som nå har satt sammen det som kan minne om et veikart for mikrobloggingsnettstedet fremover.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse