Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus bekrefter navn og logo for sin kommende TV, men detaljene er enda ikke kjent. (Ill.: OnePlus)

OnePlus avslører navnet på sin kommende TV

Kan lanseres allerede neste måned.

OnePlus har lenge indikert at de kan ta et stort skritt videre for å diversifisere produktporteføljen sin med et inntog i TV-segmentet. Forrige uke fikk man endelig innsyn i at det faktisk er noe på gang i TV-avdelingen til det kinesiske selskapet da en BlueTooth SIG-sertifisering ble registrert, men nå bekrefter de altså både navn og logo.

Kan lansere en OLED-variant

TV-en deres er i all simpelhet døpt «OnePlus TV» og selskapet har fått på plass en minimalistisk logo. XDA Developers siterer MySmartPrice på at selskapet planlegger å lansere rekken sin med Smart-TV-er den siste uken i september. Det er snakk om modeller som varierer mellom 43- og 75-tommer, og antakelig en variant med OLED-skjerm. De øvrige modellene skal visstnok ha LED-teknologi, men det gjenstår altså å se.

OnePlus har sagt at de vil komme med nyheter i tiden som kommer, så vi kan forvente å få innsyn i detaljene om ikke så lang tid. Spesielt spennende blir det å se hvordan det kinesiske selskapet priser TV-ene sine.

Kidle:
XDA Developers