oneplus-tv
OnePlus bekrefter navn og logo for sin kommende TV, men detaljene er enda ikke kjent.

Annonse


OnePlus avslører navnet på sin kommende TV

OnePlus har lenge indikert at de kan ta et stort skritt videre for å diversifisere produktporteføljen sin med et inntog i TV-segmentet. Forrige uke fikk man endelig innsyn i at det faktisk er noe på gang i TV-avdelingen til det kinesiske selskapet da en BlueTooth SIG-sertifisering ble registrert, men nå bekrefter de altså både navn og logo.

Kan lansere en OLED-variant

TV-en deres er i all simpelhet døpt “OnePlus TV” og selskapet har fått på plass en minimalistisk logo. XDA Developers siterer MySmartPrice på at selskapet planlegger å lansere rekken sin med Smart-TV-er den siste uken i september. Det er snakk om modeller som varierer mellom 43- og 75-tommer, og antakelig en variant med OLED-skjerm. De øvrige modellene skal visstnok ha LED-teknologi, men det gjenstår altså å se.

OnePlus har sagt at de vil komme med nyheter i tiden som kommer, så vi kan forvente å få innsyn i detaljene om ikke så lang tid. Spesielt spennende blir det å se hvordan det kinesiske selskapet priser TV-ene sine.

Kidle:
XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse