need-for-speed-heat
Need for Speed Heat tar deg til Palm City hvor du tar på deg oppgaven om å bli en legende innen gateracing.

Annonse


Nye Need for Speed avslørt, her er trailer og lanseringsdato

EA Games og Gøteborg-baserte Ghost Games har nettopp avslørt nye Need For Speed Heat. Spillet beskrives som den ultimate fantasi for deg som liker å kjøre med politibiler på slep, og skal ifølge EA utvide på alt Need for Speed-spillere elsker.

Flere muligheter enn før

Her inngår ifølge EA omfattende spasialtilpasning av biler, en autentisk bilkultur og en dyptgående historie som skal sluke deg opp i spillet. En annonseringstrailer ser du under:

Spillet introduserer Palm City i et åpen verden-miljø der du ved dagtid konkurrerer i Speedhunters Showdown og ved nattestid bygger deg opp et rykte i ulovlige gatebilløp med politiet hengende etter.

Riley Cooper i Ghost Games forteller at Heat bringer flere alternativer og muligheter enn noensinne som et ledd i å skille seg ut som en unik figur og gjøre seg selv kjent. Ifølge Cooper har tilhengerne lenge ønsket flere biler og tilpasningsmuligheter på disse samt utfordringer – disse er krav som nå blir innfridd med Heat.

Annonse
Et problem ved første øyekast er likevel kjørefysikken som ikke ser særlig annerledes ut fra tidligere spill i serien de siste årene. Flere sekvenser viser det som tilsynelatende er et “brems-for-drift”-system hvor spilleren ikke opplever en særlig mestringsfølelse, men det kan vi ikke være sikre på før spillet lanseres.

Need for Speed Heat blir tilgjengelig den 8. november på Xbox One, PS4 og PC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse