iphone_restore
En rekke iPhone X-eiere i Norge opplever visstnok samme feilkode som gjør mobilen ubrukelig. Feilmeldingene har dukket opp på flere iPhone X-enheter i samme tidsperiode og eierne får beskjed om å sende inn mobilene til Apple.

Annonse


Nordmenn møtes av iPhone X-feil som gjør enheten ubrukelig og problemet lar seg ikke løse hjemme

“For en uke siden våknet jeg til omstarts-loop på min iPhone X.” Det melder Harald Lønning ovenfor ITavisen.

Gjør mobilen ubrukelig

«Dette er irriterende midt i valgkampen. Jeg bruker jo normalt telefonen aktivt, og kjenner det er frustrende å gå tilbake til en eldre versjon med dårlig batteri og bildekvalitet. Håper på snarlig tilbakemelding fra Apple”.

Han er ikke alene.

For ifølge iPhone-eieren kjenner han også fem andre personer med iPhone X nøyaktig samme feilkode som sender mobilen i en uendelig feilmeldings-sirkel. Man får altså ikke nyttet mobilen i det hele tatt. Samtlige opplevde feilen innenfor den samme to-ukers tidsperiode.

Annonse
Problemet oppstår med både iOS 12 og iOS 13, den allmenne beta-en, installert.

Har prøvd det meste

Et kjapt søk på feilkoden avslører at Apple har et hjelpedokument, men eieren har allerede prøvd triksene selskapet nevner i dokumentet (dette inkluderer omstart, samt oppdatering og full backup via iTunes), til ingen nytte.

“Jeg holdt inne av-knappen lenge nok til at den går i gjenopprettingsmodus, men så kommer samme skjerm som vist på bildet opp”, melder Lønning, og legger til at feilkoden dukker opp uansett hvilken løsning som prøves, også tredjepartsløsninger.

Han var såpass interessert i få dette løst kjapt, så han prøvde med to forskjellige Mac-er, tre ulike kabler og til slutt utførte han en gjenoppretting på iPhone 6, uten at det var problematisk. Det ser altså ut som det er noe med iPhone X.

Med andre ord må mobilen sendes inn til Apple, noe selskapet også har gått med på.

Har du mottatt samme feilmelding, og på hvilken enhet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse