iphone-xi-branding
En forumbruker som hevder han jobber i Foxconn-fabrikken melder at iPhone-skriften på baksiden av telefonen forsvinner i den kommende modellen.

Annonse


Kan droppe iPhone-merkingen på årets modeller

Vi er ikke lange ventetiden unna å se hva Apple har på lager for årets iPhone-telefoner. Designendringer er det tilsynelatende få av med unntak av en stor forandring i kamerautformingen bak, men skal vi tro de ferskeste ryktene så står vi overfor nok et interessant designvalg av Apple.

Blir mer minimalistisk

Ifølge en bruker på det kinesiske nettstedet Zhihu så fjerner selskapet den litt karakteristiske iPhone-stavelsen på baksiden av årets iPhone-varianter. Brukeren som har delt denne informasjonen påstår at vedkommende er en ansatt i et av Foxconn-lokalene i Kina og ønsker å være anonym.

Dersom Apple faktisk fjerner skriften fra de kommende modellene i årets iPhone-rekke så vil det sannsynligvis være et trinn i forsøket på gi smarttelefonen et mer minimalistisk preg – de fleste vet vel dessuten hva de ser på når de ser en iPhone.

Ved fjerning av iPhone-skriften håper vi inderlig de også tar bort merkingen under.

I tillegg til å fjerne iPhone-skriften som er å finne på telefonens bakside så gir personen uttrykk for at Apple har en mørkegrønn variant på vei, uten å spesifisere om dette utelukkende er for den kommende XR-modellen eller for hele rekken.

Annonse
Større batterikapasitet

En tredje og siste detalj som går av innlegget til Zhihu-brukeren er et stort hopp i batterikapasitet. Til sammenligning fra dagens iPhone XS Max med batterikapasitet på 3174mAh så vil etterfølgeren være utstyrt med et 3969mAh-batteri, skal vi tro den anonyme kineseren. Et veldig stort hopp altså, og noe som gjør at det øvrige innholdet i innlegget blir litt mindre troverdig.

Om disse opplysningene er ekte eller falske finner vi ut av om knapt en måneds tid.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse