skip-s3
Skip introduserer S3. Den har utskiftbart batteri som dessuten er vanntett til en viss grad.

Annonse


Introduserer slitesterk el-sparkesykkel med utskiftbart batteri som tåler vann

Selskapet Skip har nettopp annonsert sin nyeste elektriske sparkesykkel. Med denne forsøker de å få bukt med den store ulempen ved bruk av sparkesykler på deling der disse slites ut ekstremt fort – enten de rammes av ulykker, utsettes for vandalisme eller noe i mellom.

Større hjul, motor bak

Skip S3 er derfor satt sammen av ekstra slitesterk materiale og kommer med funksjoner som sørger for både det ene og det andre i et ledd av å gjøre sparkesykkelen så holdbar som mulig. Til å begynne med kan oppgraderte hjul nevnes: disse er nå forstørret slik at S3 har mer stabile kjøreegenskaper og gir mer komfortabel kjøring.

Oppgraderte lys både foran og bak skal dessuten gjøre deg mer synlig om natten i tillegg til å gi deg bedre sikt. Motoren er forbedret slik at man skal ha bedre akselerasjonsmoment – noe som definitivt kan komme til nytte ved kjøring i bratte oppoverbakker. En mekanisk fotbrems er dessuten lagt til for ytterligere trygghet ved kjøring.

Bedre batteri og selvdiagnostisering

Den kanskje viktigste oppgraderingen er likevel gjort til batteriet i seg selv som nå er utskiftbart uten at en trenger å oppsøke noen som spesialiserer seg i å gjøre dette. Batteriet kan skiftes ut på noen sekunder, ifølge Electrek. Kanskje like viktig kan det også være å påpeke at batteriet nå er vanntett med opptil én meters dybde i 30 minutter.

Annonse
Som et ledd i å øke sikkerheten har de dessuten omplassert motoren til bakhjulet der den gjør en bedre jobb med stabilisering i tillegg til at den blir enklere å håndtere. Skip har også fått på plass en egenskap til å kunne selvdiagnostisere som gjør det lettere for selskapet å holde et øye med sparkesyklene.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse