dayz-cannabis
DayZ-skaperne har sett seg best tjent med å endre spillet for alle sammen for å ikke separere spillerbasen.

Annonse


Endrer DayZ etter trussel om bannlysning i Australia

Bohemia Interactive melder at de vil gjøre noen forandringer til DayZ for å etterkomme det australske klassifiseringstilsynets krav om å ikke vise frem narkotiske stoffer.

Fjerner de i den globale versjonen

I forrige uke ble det kjent at ACB hadde avslått lansering av fysiske kopier for DayZ takket være måten narkotiske stoffer er fremstilt i spillet, spesifikt hvordan cannabis brukes som en premie. Tilsynet ga dessuten uttrykk for at de ville gjøre det de kan for å fjerne spillet fra digitale spillbutikker, til tross for at det nå har vært ute i fem år.

Med trusselen om bannlysning hengende over seg har utviklerne ansett det som nødvendig å fjerne de elementene som ikke faller i god jord hos ACB. Bohemia Interactive har besluttet å fjerne disse for ikke bare den australske versjonen av spillet, men den globale. Prioriteten deres er å likevel holde spillet så autentisk som det var slik at spillerne ikke påvirkes av endringen.

Modeller for cannabisplanter i DayZ.

En alternativ løsning hadde vært å utelukkende endre den australske versjonen av spillet, men selskapet forteller at de ikke ønsket å skille disse spillerne fra resten av verden, ettersom mange spiller på tvers av ulike regioner.

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse