call-of-duty-modern-warfare-4k-multiplayer
Infinity Ward åpner seg stadig for mer innsyn i deres nye Call of Duty-spill.

Annonse


Se 24 minutter med onlinespilling fra Modern Warfare i 4K

Infinity Ward har publisert en 24-minutter lang video på YouTube der spilleren går gjennom fem forskjellige modus og fem ulike kart, deriblant ett der nattversjonen av denne er vist frem. Videoen er 4K-oppløst og spilt med PS4 Pro, opplyser selskapet.

Spill tidligere på PS4

De kommer dessuten med nok en påminnelse om tilgang til åpen beta fra og med den 12. september dersom du forhåndsbestiller spillet på PS4. Også Xbox- og PC-spillere får tilgang til en åpen beta, men disse blir tilgjengelige på et senere tidspunkt. Spillet i sin helhet blir endelig lansert den 25. oktober.

Spillvideoen over imponerer oss stort med mer realistisk grafikk enn noensinne før, flotte lydeffekter og tilsynelatende tilfredsstillende skytemekanisme.

Gleder du deg til Call of Duty: Modern Warfare?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse