pixel-4-google-skjerm
Her er antakelig Google Pixel 4 i hendene på en heldig kar på et fly.

Annonse


Disse Pixel 4-bildene viser hvor tynne rammer den har

Google Pixel 4 og 4XL ser ikke ut til å være særlig sjenert – allerede har den blitt observert flere ganger ute i det fri, og det amerikanske selskapet publiserte selv en liten sniktitt på hva man har i vente.

Observert på et fly

I dag har det britiske nettstedet The Teen Tech publisert to bilder av det som antas å være Pixel 4. Bildene er knipset på et fly og viser en relativt tynn ramme øverst til tross for at mange Google Pixel-tilhengere sannsynligvis har belaget seg på å ha en ganske bred ramme for å pakke den nye ansiktgjenkjenningsteknologien blant annet.

Bildene viser også kun ett frontkamera.

Om bildene representerer det endelige produktet så betyr dette i praksis at Google har klart å pakke inn både Face Unlock-teknologien sammen med Soli radar-brikken uten at dette har gått særlig på bekostning av den øvre rammen.

Annonse
Høyere bildefrekvens og nyere Snapdragon-brikke

I andre Pixel 4-nyheter så ble det på onsdag avslørt at Googles kommende smarttelefon blir utstyrt med en 6.3-tommers (eller alternativt 5.7¨) som har såkart Smooth Display, sett i OnePlus 7 Pro – her får man 90Hz bildefrekvens som gjør aktivitetene langt jevnere.

Utover dette er det ventet at telefonen utstyres med Snapdragon 855-brikke og 6GB minne.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse