ipad
Og kunne strømme avanserte spill som Assassin's Creed Odyssey til blant annet iPad Pro 11 med iPadOS som jo har gamepad-støtte, er noe veldig mange av oss så på som en gaming-fantasi i barndommen. Nå er det virkelighet.

Annonse


Dette er magi: alle med iPad og iPadOS må prøve med en gang

Moonlight strømmer spill fra en rekke OS (Windows, MacOS, Linux og Steam Link) til Android- og iOS-enheter, helt gratis.

Nytter Nvidia-teknologi

For å få til dette uten å måtte forske i mange år, for den jobben har Nvidia allerede gjort, nytter åpen kildekodeprosjektet Moonlight Nvidia sin GameStream. Med andre ord må du ha et Nvidia-skjermkort og aktivere spill-strømming fra GeForce Experience.

Merk deg: maskinen som serverer spillene speiler innholdet på skjermen ut til enheten du velger og spille på – utover dette er det ingen oppsett utover å taste en kode for å verifisere klienten.

Du trenger et Nvidia GeForce GTX/RTX 600+ eller nyere.

Annonse
Last ned klienten til Windows og macOS.

Opp til 4K og 120FPS

Så lenge hjemmenettet ditt er kraftig nok, kan du strømme opp til 4K-oppløsning og 120FPS (du kan også deaktivere v-sync), og man kan velge hvor lyden skal komme fra.

Vi testet med en rekke spill mot en iPad Pro 11 med iPadOS og Xbox gamepad (det må være en av de nye modellene for koble mot iOS sin Bluetooth) i et hjem med Googles WiFi-rutere, og ble svært imponerte over at alt fungerte på første forsøk, og det uten etterslep. Merk at jo kraftigere maskinen som strømmer ut, jo bedre blir resultatet. Vår Windows-maskin er utstyrt med 2080 ti og 16GB RAM.

Har du testet en lignende løsning med AMD-skjermkort? Fortell oss hvordan det gikk i kommentarfeltet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse