call-of-duty-modern-warfare-2
Call of Duty-tilhengere er også glade i Battle Royale, det er Black Ops 4 beviset på.

Annonse


Battle Royale-modus ryktes lansert tidlig 2020

Alt tyder på at Call of Duty: Modern Warfare blir et av årets største spill etter popularitet, og det ser ut til at Infinity Ward og Activision har noe spesielt på lager for Call of Duty-tilhengere som lenge har måttet forholde seg til noe middelmådige spill i serien.

Om du ikke har sett traileren for multiplayer så bør du gjøre deg selv en stor tjeneste å se denne med én gang – under finner du videoen:

I samme sleng kan du like gjerne se denne videoen som faktisk viser hvordan onlinedelen tar seg ut i virkeligheten – i 4K:

Det store spørsmålet har likevel vært om Infinity Ward implementerer Battle Royale-modus i spillet eller ikke, og nå kan de se ut til at vi er et steg nærmere svaret.

Annonse
Kommer som en separat pakke

I utgangspunktet fortalte Infinity Ward at de har fullt fokus på å levere den såkalte “kjernen” i multiplayer-opplevelsen før de foretar seg noe annet, slik at man er ganske sikker på at Battle Royale ikke vil være en del av spillet ved lansering. Tidlig i 2020 derimot er det ryktet at modusen lanseres gratis og som en separat nedlasting fra spillet ellers, ifølge innholdskaperen LongSensation.

https://twitter.com/LongSensationYT/status/1159067410344882176

På nåværende tidspunkt er dette ubekreftet og uoffisiell informasjon som bør tas med en klype salt, men fra et strategisk ståsted er det rimelig at Infinity Ward holder seg til sine kjerneområder innledningsvis, for så å lene seg på den populære spillmodusen som har inntatt stadig flere onlinespill noen måneder etter lansering.

Call of Duty: Modern Warfare lanseres på PS4, Xbox One og PC den 25. oktober. Spillet har full støtte for kryssplattform – les mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse