Sonos Bluetooth
En ny Sonos-høyttaler som støtter Bluetooth-tilkobling er på vei.

Annonse


Vi trodde aldri at Sonos skulle gjøre dette

«Hva er det Sonos skal avsløre om to uker?» kunne vi skrive tidligere denne uken. Da hadde nemlig pressen fått invitasjoner til et arrangement som skal foregå i New York City 26.-27. august.

Der ventes det at selskapet skal annonsere nye produkter, men det er høyst usikkert hva. Mye tyder på at Sonos jobber med hodetelefoner, og mange håper nok også at vi får presentert en trådløs høyttaler med batteri (for utendørs bruk).

Les også: IKEA og Sonos har lansert SYMFONISK-høyttalerne i Norge

Gjorde narr av Bluetooth

Men hvis vi ikke får noe av det overnevnte, kan vi fort ende opp med å få noe annet i stedet – nemlig en Bluetooth-støttet Sonos-høyttaler.

Annonse
Sonos har valgt å droppe Bluetooth i alle sine høyttalere siden tidens morgen, og har istedet krevd at brukeren benytter seg av Wi-Fi for å kommunisere med dem. I 2016 gjorde Sonos narr av Bluetooth gjennom en TV-reklame:

«S17» støtter Bluetooth-tilkobling

Men vinden har snudd. For ifølge et par nye oppføringer gjennom FCC avsløres det at Sonos har registrert en trådløs høyttaler med modellnavn «S17». Denne høyttaleren støtter både Wi-Fi, Bluetooth og Ethernet. I tillegg har høyttaleren en USB-C-port.

Bluetooth-funksjonen kan for eksempel være nyttig i tilfeller der Wi-Fi ikke er tilgjengelig. Det ser det ut til at Sonos nå har skjønt.

Kanskje får vi høre mer om denne høyttaleren allerede i slutten av august.

Har du savnet Bluetooth-støtte i Sonos-høyttalerne?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse