no-mans-sky-beyond-vr-online
No Man's Sky har kommet en lang vei etter en ganske humpete start.

Annonse


Ny “No Man’s Sky”-trailer viser frem VR og utvidet online-spilling

Hello Games har sluppet en fersk trailer for No Man’s Sky: Beyond, en utvidelse som skaperen bak det hele omtaler som den største oppdateringen til dags dato. Utvidelsen introduserer sterkere MMO-elementer i form av et utvidet onlinekonsept i tillegg til støtte for VR.

Flere endringer

Videotraileren kan du se under, og Hello Games har prydet innholdet med fargerikt landskap samt bygninger og skip som er større og mer detaljerte enn før. I tillegg ser man dyr som kan påstiges, og indikasjonene i traileren tyder på at antall onlinespillere har økt fra maks fire til det som nå er tolv spillere samtidig.

Når det gjelder VR spesifikt så blir det altså lagt til full støtte for PlayStation VR, Rift og Vive. Dessuten kan det være greit å påpeke at man spiller i samme verden uavhengig om man bruker VR eller ei.

På Twitter har Hello Games-sjef Sean Murray skrevet at de er spente på å introdusere bedre online-muligheter i Beyond. De introduserte det allerede i Next-oppdateringen fra i fjor, men velger nå å bygge videre på dette, til begeistring for tilhengere av spillet som først ble karakterisert som en eneste stor fiasko.

Annonse
No Man’s Sky: Beyond blir tilgjengelig gratis for Xbox One, PS4 og PC den 14. august.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse