genki-switch
Dette tilbehøret til Switch må du holde et øye med - de har fått flere tusen backere i løpet av kort tid.

Annonse


Kronerulling for portabel Nintendo Switch-docking

Selskapet Genki hadde en løsning for deg som var blitt lei av å bruke kablede propper eller hodetelefoner når du spilte på Nintendo Switch. I form av kronerulling la de den gang ut en løsning for dette på markedet der de introduserte et tilbehør som ga Bluetooth-lyd. Nå er Genki igjen ute med et Switch-produkt – denne gangen er det en simpel sak som skal kunne brukes alternativt for Nintendos egne dockingstasjon.

Har fått inn 3,5 millioner

Dockingstasjonen fra Nintendo er altså ikke verdens største sak rent fysisk, likevel kan det være greit å ikke måtte drasse den med seg overalt man går.

Genkis løsning er Covert Dock som, tilsynelatende en fullverdig erstatter i meget kompakt utforming. Tilbehøret kan brukes til å både lading og spill der prosjekteringen går i full 1080p-oppløsning uten behov for å bære med deg den originale stasjonen. Kickstarter-prosjektet er dessuten fullt kompatibelt med andre enheter som benytter seg av USB-C.

Med 35 dager gjenstående av kronerullingen så har de allerede fått 6360 personer til å bistå med totalt over 3,5 millioner kroner. Kickstarter-siden ser du her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse