ios_beta_apple
iOS 13 er en flott storoppdatering av Apples iPhone-opplevelse, mens iPadOS gjør Apples nettbrett litt mer lik en laptop.

Annonse


Alle kan laste ned: nye iOS 13 og iPadOS beta-er

Apple har lansert den femte offentlige testversjonen (utviklere er på testversjon nummer seks) av samtlige av sine OS, bortsett fra macOS Catalina.

Oppdater direkte fra klokka

En av de mest praktiske forbedringene om man har Apple Watch, er å kunne oppdatere til nye versjoner direkte fra håndleddet i stedet for å måtte tvinge gjennom oppdateringen fra en iPhone. Også er jo App Store å finne i watchOS 6.

De av dere som har vært på beta-testing-kjøret en stund, har kanskje merket dere en relativt stabil opplevelse, frem til beta fire (altså utviklerversjon fem).

Vi opplevde langt flere krasj og problemer med at berøringer ikke ville registreres i den forrige beta-runden, spesielt med iPadOS på en iPad Pro 11. Vi regner med og håper at denne versjonen som ble lansert utviklere i går, og almenheten i dag, er mer stabil.

Annonse
Nyheter i beta 5

iOS 13 beta 5 gjør det mulig å aktivere nattmodus fra kontrollsenteret – man kan også fortelle Siri at man ønsker en mørkere visuell opplevelse.

I Safari, er det nå mulig å vise og gjemme forhåndsvisninger i Safari og man kan kopiere og lime tekst med tre-finger-berøring på skjermen.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse