Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er bred enighet i Fortnite-fellesskapet at Brute gir en altfor stor og ubalansert fordel. (Ill.: Epic Games)

Epic revurderer «Brute»-monsteret i Fortnite

Altfor ubalansert, mener veldig mange.

Sesong 10 av det svært populære Battle Royale-spillet Fortnite hadde ikke den samme gode mottakelsen flere av de foregående sesongene fikk av spillerne, delvis var dette på grunn av «Brute» – en gigantrobot. Spillerne har på sosiale medier uttrykt stor frustrasjon over roboten, og Epic er tilsynelatende oppmerksom på dette, og de er villige til å gjøre endringer.

Mekanismene evalueres

På Reddit skriver Nathan Mooney i Epic Games at selskapet «evaluerer» hvordan spillbarheten oppleves med Brute i bildet, samtidig som de allerede er på saken med å rette opp i noen hull som utnyttes av enkelte spillere der roboten er involvert:

«Akkurat nå evaluerer vi Brute-mekanismene, og vi forsøker å observere hvordan det fungerer på tvers av modus og ferdighetsnivåer. Vi jobber også med å fikse bevegelsesrelaterte bugs med Brute for å hindre at disse utnyttes.», skriver Mooney i innlegget.

Fortnite-spillernes klager har spesifikt vært at Brute er altfor kraftig til å brukes i spillet. Også store Fortnite-profiler har uttrykt misnøye, deriblant Turner Tenney, kjent som Tfue, og Kyle «Bugha» Giersdorf, den nylige verdensmesteren i spillet.

Stikkord: brute, fortnite, sesong 10