fortnite-mech
Det er bred enighet i Fortnite-fellesskapet at Brute gir en altfor stor og ubalansert fordel.

Annonse


Epic revurderer “Brute”-monsteret i Fortnite

Sesong 10 av det svært populære Battle Royale-spillet Fortnite hadde ikke den samme gode mottakelsen flere av de foregående sesongene fikk av spillerne, delvis var dette på grunn av “Brute” – en gigantrobot. Spillerne har på sosiale medier uttrykt stor frustrasjon over roboten, og Epic er tilsynelatende oppmerksom på dette, og de er villige til å gjøre endringer.

Mekanismene evalueres

På Reddit skriver Nathan Mooney i Epic Games at selskapet “evaluerer” hvordan spillbarheten oppleves med Brute i bildet, samtidig som de allerede er på saken med å rette opp i noen hull som utnyttes av enkelte spillere der roboten er involvert:

“Akkurat nå evaluerer vi Brute-mekanismene, og vi forsøker å observere hvordan det fungerer på tvers av modus og ferdighetsnivåer. Vi jobber også med å fikse bevegelsesrelaterte bugs med Brute for å hindre at disse utnyttes.”, skriver Mooney i innlegget.

Fortnite-spillernes klager har spesifikt vært at Brute er altfor kraftig til å brukes i spillet. Også store Fortnite-profiler har uttrykt misnøye, deriblant Turner Tenney, kjent som Tfue, og Kyle “Bugha” Giersdorf, den nylige verdensmesteren i spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse