iPhone-2021-with-Touch-ID-and-Face-ID-support-740x401
iPhone i 2021 kan komme med både Touch- og Face ID, ifølge en kjent analytiker.

Annonse


Troverdig analytiker melder: – iPhone i 2021 får Touch ID i skjermen og støtte for Face ID

Den berømte home-knappen ser ut til å være borte for alltid, men det kan se ut til at Apple utforsker mulighetene til å bake inn fingeravtrykkleser under skjermen i en kommende iPhone-generasjon. Det er den velkjente analytikeren i TF International Securities, Ming-Chi Kuo, som bringer nyhetene.

Blir enklere med OLED

Ifølge Kuo kan minst én av iPhone-modellene i 2021 komme med både Touch- og Face ID, en jobb som blir enklere å utføre fordi fremtidige iPhone-modeller er ventet til å bli utstyrt med OLED-skjerm. Om man er heldig så blir dessuten sensorene for Face ID-teknologien plassert under glasset slik at man unngår den karakteristiske “busslommen” som har preget de to siste generasjonene med iPhone.

I sin nye rapport spår analytikeren at Apple forsøker å kombinere de to formene for biometrisk autentisering på en eventuell ny iPhone. Selskapet har registrert en rekke patenter som kan indikere at Apple tar sikte på å inkorporere begge løsninger i en nyere iPhone.

Effektivisere teknologien først

Grunnen til at Apple henger etter med fingeravtrykklesing i skjermen slik konkurrentene har lent seg på i omfattende grad, skal være at selskapet har ansett løsningene hittil som trege og ineffektive.

Annonse
Slike løsninger krever som regel også mer strøm og mer tid i produksjonen. Kuo gir uttrykk for at Apple ønsker å overkomme disse utfordringene før de presenterer teknologien i egne produkter som nå altså er antatt å bli i 2021-modellene av iPhone.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse