HTC VR

Annonse


HTC lar deg strømme VR-innhold fra PC-en via Wi-Fi

800 premium VR-titler blir snart tilgjengelig for strømming på HTC Vive Focus Plus.

Denne uken gikk ChinaJoy Digital Entertainment Expo and Conference av stabelen, og for å sparke det hele i gang annonserte HTC Viveport Streaming.

Dette er en ny funksjon som kommer til VR-spillplattformen som vil gjøre brukere av Vive-hodesett i stand til å trådøst strømme VR-spill direkte fra en VR-klar spill-PC over Wi-Fi.

Les også: Hils på Vive Focus Plus: den kan bli din neste måned for 7000

Annonse
2 0000 VR-spill og apper

Viveport Infinity-abonneneter får tilgang til 2 000 VR-spill og apper, hvorav 800 av disse skal kunne strømmes trådløst over et 5Ghz Wi-Fi-nettverk.

«5G Cloud VR har vært et hett tema i pressen den senere tid, og i innen et til to år, etter at 5G-nettverket er mer robust, vil det tilby en ny måte for brukere å oppleve høykvalitets VR uten at man trenger en “high-end PC”. Inntil da vil Viveport Streaming gjøre VR-brukere i stand til å nyte utallige premium PC VR-opplevelser på deres frittstående VR-enheter uten at man trenger en ledning», sier Kinas HTC-president Alvin Wang Graylin i en pressemelding.

«Ordentlig gjennombrudd»

«PC VR-strømming som et konsept er ikke nytt, men å få PC-en og Vive Focus Plus til å gjennomføre den komplekse nettverkstilkoblingen automatisk og tilby et sømløst grensesnitt for å starte alt av VR-innhold på den tilknyttede PC-en fra innsiden av VR-enheten gjør opplevelsen til et ordentlig gjennombrudd», hevder HTC.

HTC melder at Viveport Streaming blir tilgjengelig på Vive Focus Plus 6DoF frittstående VR-hodesett i begynnelsen av fjerde kvartal i år. Flere enheter som kjører på Vive Wave-plattformen får støtte for funksjonen etter hvert, forhåpentligvis også Vive Cosmos.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse