Razer Viper
Denne musen er lagd for proffene.

Annonse


Razer mener de har utviklet den perfekte e-sportmusen

En ordentlig gaming-mus kan utgjøre en viktig forskjell når det konkurreres i et spill, og nå har Razer utviklet en mus som skal hjelpe deg på veien mot seier.

Hils på Viper – en ny kablet Razer-mus som bruker optiske brytere istedenfor mekaniske.

Myntet på e-sport

Når du trykker på knappene (venstre, høyre museknapp) vil en infrarød lysstråle skytes gjennom en lukker før et elektrisk signal sendes videre til datamaskinen.

Les også: Razer hevder de har laget den raskeste ruteren for spillere

Annonse
Det høres jo kult ut, men har det egentlig noen praktisk betydning? Nja, tja. Offisielle Razer-representanter innrømmer at du sannsynligvis ikke vil føle en stor forskjell mellom optiske og mekaniske brytere. Men for e-sport-utøvere, der hver brøkdel av et sekund teller, kan det jo muligens ha noe å si.

CS:GO-legende har brukt den i et helt år

Razer har for øvrig samarbeidet med CS:GO-mester Epitácio “TACO” de Melo om Viper. Iløpet av det siste året han brukt en prototyp av musen i turneringer. Skal vi tro Razer er han godt fornøyd med den.

«Med en gang jeg så Razer Viper ble jeg forelsket i den fordi formen er så perfekt. Klikket av de optiske bryterne føles mykere og raskere og fleksibiliteten til kabelen gjør at den er herlig å bruke til CS:GO», sier de Melo ifølge en pressmelding fra Razer.

Hver bryter skal kunne tåle minst 70 millioner klikk, hevder selskapet.

Lagre innstillinger på musen

I tillegg til den nye teknologien på innsiden har Viper (veier for øvrig 69 gram) to knapper på hver side samt en egen DPI-bryter på bunnen. Du kan selv programmere egne DPI-innstillinger og lagre dem direkte på musen. Det er jo en ekstra nyttig funksjon å ha dersom du ofte bytter maskin.

Viper får en utsalgspris på 79.99 dollar, altså rundt 700 kroner. Den nøyaktige norske prisen er foreløpig ikke avslørt.

Kilde:
Razer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse