Apple AR
Det er nødvendig mer mer orden i Apples AR-avdeling. Det skal være oppfatningen blant ansatte internt i Apple, ifølge nettsted.

Annonse


Hun har fjernet feil fra dingsene dine i 15 år – nå flyttes hun til Apples AR-avdeling for å «rydde opp»

Kim Vorrath har lang fartstid i Apple og i løpet av de siste 15 årene har hun hatt et særskilt ansvar for å identifisere og rette programvarefeil i Apple-produkter.

Men nå har Apple flyttet den erfarne direktøren over til AR-avdelingen. The Information skriver at det internt i selskapet blir sett på som et grep for å «bringe orden» til teamet som utvikler AR-hodesettet som er ventet å komme på markedet neste år.

Ifølge nettstedet har Vorrath vært en «mektig kraft» i programvare-teamet. Hun skal ha sørget for at ansatt overholdt tidsfrister og vært sentral i arbeidet med å teste programvare for å avdekke eventuelle feil. Hun rapporterte direkte til Craig Federighi.

Hevder hun har kort lunte

Skal vi tro en The Information-artikkel fra 2014, er Vorrath en person med temperament. Kanskje er det derfor hun skal innta den nye rollen for å «rydde opp».

Annonse
Nettstedet skrev den gang om en episode som skjedde like før iOS ble lansert i 2007.

«Ms. Vorrath, som var sint fordi et team-medlem dro hjem tidlig, slengte igjen kontordøren så hardt at dørhåndtaket falt av. Hun befant seg da innelåst på sitt eget kontor. Sjefen hennes Scot Forstall forsøkte da å bryte henne ut med et balltre», skrev The Information i 2014.

Vorrath går nå inn i et team som ledes av Mike Rockwell. Rockwell er visepresident for AR- og VR-avdelingen i Apple, og har omkring et dusin ansatte under seg.

Stacey Lysik tar over rollen som Vorrath nå forlater.

The Information skriver samtidig at det er uklart hvorvidt Apple overholder lanseringsfristen når det gjelder de ryktede AR-brillene.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse