samsung-galaxy-tab-s6
Med Galaxy Tab S6 håper Samsung på å gjøre deg litt mindre avhengig av PC.

Annonse


Nå er Galaxy Tab S6 offisiell – se hva som gjør den spesiell

Samsung har mildt sagt hatt en trøblete tid med å holde grunn mot Apple på nettbrettsiden av produktporteføljen deres – nå forsøker de atter en gang når de introduserer Galaxy Tab S6.

Samsvar med lekkasje

Den 10. juli omtalte vi en bildelekkasje som antydet et helt nytt kameraoppsett på et kommende nettbrett som skulle hoppe over Tab S5-bemerkningen og rett til S6. Nettbrettet ble også avslørt til å ha en magnetisk holder for S Pen der smartpennen lades effektivt.

Nå er nettopp dette netttbrettet vist frem offisielt, og det kan se ut til at marginene til Apples nærmeste konkurrent blir mindre, og at Samsung forsøker å gi en PC-opplevelse de aldri har vært i nærheten av før.

Imponerende skjermteknologi

Samsung Galaxy Tab S6 bygger på forgjengeren S4 (ja, de hoppet over S5 på grunn av en billigvariant i Tab S5e). Her finner man en 10.5-tommers Super AMOLED-skjerm for høykvalitets titting på hva enn du foretrekker, og kameraet på baksiden er velutstyrt med to sensorer (13MP hoved, 5MP ultravid). I front har du et selfiekamera som tar bilder i åtte megapiksler.

Annonse
Batteriet har en kapasitet på 7040mAh med støtte for hurtiglading, og Tab S6 kommer ellers med spesifikasjoner du bør kunne forvente av Samsungs flaggskip i det tilhørende segmentet: en Snapdragon 855-brikke for god ytelse enten du gamer, ser video eller jobber.

Trådløs lading av S Pen

Det som likevel skiller seg mest ut fra forgjengeren er muligens hvordan en stasjon for trådløs lading av S Pen er integrert. Pennen slipper du dessuten punge ut ekstra kroner for ettersom denne kommer i boksen ulikt det man finner med iPad Pro.

Det som derimot mangler er 3.5mm-lydinngangen som interessant nok er borte vekk i Tab S6, slik at du bør gå til anskaffelse av et par trådløse hodetelefoner eller ørepropper dersom du ønsker å lytte til innholdet ditt utenom de innebygde høyttalerne.

Om du fatter interesse for Samsung Galaxy Tab S6 så får du først tak i nettbrettet om litt over en måned, nærmere bestemt den 6. september. Du må belage deg på å bla opp i norske kroner det som tilsvarer 650 amerikanske dollar, omkring 6000 kroner, for varianten med 6GB minne og 128GB lagring. For 8GB minne og 256GB lagring må du bla opp litt mer, en sum som hittil ikke er spesifisert.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse