ea-ps5-xbox-scarlett-nextgen
EA-toppene ser frem til lansering av neste generasjon med spillkonsoller, og forteller at de satte igang arbeidet for en stund tilbake.

Annonse


EA har jobbet med nestegenerasjon-gaming lenge: – Vi gleder oss

Electronic Arts offentliggjorde i går prognosene sine for første første kvartal 2020. Der tok de orde for noen av planene sine med hensyn til nestegenerasjon spillkonsoller som er ventet å lanseres høsten 2020. EA ser ut til å takle denne overgangen ganske bra ifølge selskapets finansoverhode Blake Jorgensen:

– Vi jobber hardt med å utvikle spill for femte generasjon med spillkonsoller til neste år. Det virker ganske åpenbart, og jeg tror alle andre i bransjen gjør det samme. Som vi har sett tidligere så er det ikke alle spill som lanseres til den nye generasjonen med en gang.

Vi er veldig spente i påvente av nestegenerasjon, og har allerede jobbet med det ganske lenge, konkluderer Jorgensen.

Klare for hva fremtiden bringer

I relaterte nyheter så gikk EA-sjefen Andrew Wilson på podiet for å diskutere selskapets digitale fremtid med hensyn til både skytjenester og abonnementløsninger.

Her gikk det frem at de startet å investere i den digitale plattformen for mer enn fem år siden, og Wilson mener at de fremdeles er det eneste publiseringsselskapet der ute som har et unikt ID-system som følger brukeren uavhengig av hvilket spill de spiller, eller hvilken plattform de er på.

Annonse
Ifølge Wilson har de jobbet målrettet med en gitt modell de siste årene som et ledd i å forberede seg for fremtiden. Spesifikt forbundet mot skytjenester og abonnementer så forteller EA-sjefen at de kjøpte et lite, isrealsk selskap som ga dem et forsprang innen skyteknologi.

Kilde:
Seeking Alpha/Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse