diablo-nettleser-spill
Du kan spille Diablo fra 1996 rett i nettleseren, med noen begrensninger. Om du har det fulle spillet fra før så får du hele opplevelsen.

Annonse


Vanskelig å vente på Diablo 4? Nå kan du varme opp med Diablo – i nettleseren

Diablo-elskerne i utviklerselskapet Rivsoft har gitt tilgang til shareware-versjonen av det første Diablo-spillet fra 1996 på nettstedet https://diablo.rivsoft.net. Spillet er basert på kildekode som er rekonstruert av GalaXyHaXz og devilution-gjengen, men vi må advare: nettsiden ser ut til å slite som følge av enorm trafikken.

Eier du spillet fra før?

Nettleser-utgaven som nevnt ovenfor gir tilgang på de første to områdene av spillets store hule samt tre klasser, men om du eier spillet fra en side som GOG fra før av så får du tilgang til absolutt hele spillet, rett i nettleseren. Om du faller under denne kategorien så skriver Rivsoft at du må droppe den originale DIABDAT.MPQ-filen i den aktuelle nettleservinduet.

Det kan være flere grunner til å besøke det første Diablo-spillet, enten det er at du vil drepe tid før Diablo 4 og Diablo Immortal lanseres, men det kan være en grei opplevelse å få med seg uansett. Folk som har spilt det karakteriserer det ofte som et spill der utviklerne presenterte et spill som var langt forut for sin tid.

Annonse
Du får tilgang til spillet her – men vær oppmerksom på at nettsiden preges av trafikken for øyeblikket.

Kilde.
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse