samsung-galaxy-note-10-rosa

Annonse


Ytelsestallene for Samsung Galaxy Note 10 er lekket, og du vil ikke vite hva de sammenlignes med

Som de fleste der ute gleder vi oss stort til lanseringen av Galaxy Note 10. Telefonen er bekreftet av Samsung til å vises frem under Unpacked-arrangementet som avholdes den 7. august i New York, men det gjenstår lite Samsung kan overraske med når flere og flere detaljer stadig har lekket.

Enkeltkjerne for daglige aktiviteter

Sist i rekken er en lekkasje som viser Geekbench-resultater for den kommende flaggskipmodellen som er ryktet til å bli utstyrt med en imponerende Snapdragon 855 Plus-brikke fra Qualcomm, eller alternativt Exynos 9825 (7nm) for andre markeder enn det amerikanske.

For de sistnevnte markedene kan det være en god nyhet, for lekkasjen viser nemlig at Samsungs egne Exynos-brikke overgår den nyere Snapdragon-brikken i testen som omfatter enkeltkjerne, mens 855 Plus-brikken i en Black Shark 2 kommer litt bedre ut når det testes med flere kjerner. Som regel er en test av den førstnevnte typen som representerer det som mest virkelighetsnært. 

Hva med iPhone-sammenligningen?

Mer interessant er det når man sammenligner med Apples Bionic-brikker som både fjorårets modeller så vel som modellene året før det kom utstyrt med, i henholdsvis A11 og A12.

Annonse




Ytelsestallene for Samsung Galaxy Note 10+ med Exynos 9825 er nemlig sammenlignbare med iPhone-modellene som ble utstyrt med A11 Bionic i 2017. Dette inkluderer altså iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus. Sammenligningen med fjorårets modeller derimot takler den litt dårligere, der Exynos 9825-brikken presterer rundt fem prosent lavere enn A12 Bionic i enkeltkjerne. 

Uansett – vi gleder oss til å se hvordan telefonene yter i praksis. I mellomtiden kan du ta en titt på følgende lekkasjer og rykter rundt de to nye Note-telefonene fra Samsung:

Kilde:
Notebook Check

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse