Huawei Mate X
Mate X skulle egentlig lanseres i juli, men ble senere utsatt til september.

Annonse


Huawei-sjefen kan ikke love at Mate X blir lansert

I går ble Huawei Mate 20X 5G lansert i Kina. Dette er den første 5G-smarttelefonen som lanseres i det kinesiske markedet.

I etterkant av lanseringsarrangementet fikk Huaweis president for mobilavdelingen, He Gang, spørsmål om Mate X-lanseringen er langt unna.

Optimaliserer fortsatt enheten

Mate X er Huaweis første brettbare enhet og Samsung Galaxy Folds største konkurrent. Tidligere i sommer ble det kjent at Huawei utsetter lanseringen av Mate X, trolig som følge av alle problemene med Galaxy Fold.

He Gangs svar tyder på at det ikke nærmer seg lansering av Mate X på nåværende tidspunkt. Han kunne opplyse at Huawei fortsatt optimaliserer og perfeksjonerer enheten.

Annonse


– Ikke så viktig når Galaxy Fold lanseres

Dette skyldes, ifølge Gang, at produksjonen involverer nye prosesser, nye produksjonsmetoder og så videre. Han innrømmet også at utfordringene er større enn selskapet hadde sett for seg.

«Alle bør være klar over at Huaweis kvalitetskrav er veldig krevende. Hvis de (produktene, journ. anm) ikke møter kvalitetskravene, lar vi dem ikke komme ut i markedet», sa Gang ifølge Gizchina.

«Vi har investert tungt i Mate X. Når det gjelder Samsungs enhet er det ikke så viktig for oss når den blir lansert. Det som er viktig for oss er at vi håper at kundene kan få dette produktet når de får det. Vi forsikrer at vi lanserer produkter med høy kvalitet og gode brukeropplevelser», sa Gang.

Kilde:
Gizchina

Annonse