pixel4_google
Du behøver ikke en gang berøre skjermen for å bruke Pixel 4: man kan veive på avstand med gester for å utføre funksjoner.

Annonse


Pixel 4 utstyres med radar for å banke iPhone på denne måten: du kan bruke den uten å berøre skjermen

Google klargjør lanseringen av Pixel 4. Selskapet bekreftet at oppfølgeren er på vei forrige måned etter måneder med større lekkasjer. Mobilen ventes neste måned.

Pixel 4 har spennende teknologi

Nå skryter Google av at deres nye flaggskip-mobil kommer til å gjøre det langt mer elegant å låse opp enheten med ansiktet enn hva FaceID er i stand til – visstnok trengs det ikke å løfte mobilen til ansiktet:

https://youtube.com/watch?v=KnRbXWojW7c

“Motion Sense”

“I løpet av de siste fem årene har vårt Advanced Technology and Projects team (ATAP)-team, jobbet med Soli, en bevegelses-sensor med radar-teknologi.”

“Vi har utviklet en miniatyr-versjon av radaren og plassert den på toppen av Pixel 4. Mobilen merker så mindre berøringer rundt mobilen, og kombinerer dette med unike programvare-algoritmer med en maskinvare-sensor, slik at mobilen kan følge med på gester og være klar når du er”.

Annonse


pixel4_google_phone
Pixel 4 har avanserte sensorer som gjør det enkelt å låse den opp.

“Pixel 4 blir den første enheten med Soli som drives av vår nye “Motion Sense”-funksjon som gjør det mulig å bla i låter, dempe alarmer og innkommende samtaler ved å veive med hånda. Disse funksjonene er bare starten, og akkurat som Pixel-enheter blir bedre over tid, så vil “Motion Sense” fortsette å bedre seg. Motion Sense blir tilgjengelig i utvalgte Pixel-land”.

Slik låser den opp

Google skryter av at deres “FaceID”-teknologi fungerer fra nærmest alle vinkler og at man ikke behøver å “posere eller vente på at enheten låses opp og dretter sveipe opp for å komme til hjemkjermen”, og at det er nok å strekke seg etter enheten for å låse den opp.

Og; teknologien er sikker nok til at den kan brukes til nett-handel og app-godkjenninger.

Kilde:
Google

Annonse