DOOM 64 kommer til PC
Snart vil du kunne spille DOOM-klassikeren på offisielt vis på PC.

Annonse


DOOM 64 gjør comeback

Nå viser det seg altså at N64-utgaven av DOOM, herunder DOOM 64, offisielt er på vei til PC. Det europeiske byrået for aldersgrensesensur, PEGI, har nemlig satt en aldersgrense på spillet – hvilket tyder på at spillet snart må være rundt hjørnet.

Skulle blitt lansert den 26. juli

Ifølge PEGI skulle spillet imidlertid ha blitt lansert til PC den 26. juli i år, men det har enda ikke skjedd, så spørsmålet er om Bethesda rett og slett har utsatt lanseringen, eller om selskapet har planlagt å lansere spillet i det stille i løpet av helgen eller den kommende uken.

Vi stiller imidlertid spørsmål rundt hvorfor spillet tilsynelatende bare er på vei til PS4 og PC – og ikke til Switch og Xbox One også.

DOOM 64 inneholdt unike sprites og baner som var laget spesielt for Nintendo 64. Spillet var videre mer et horrorspill enn et typisk shoot-them-all-spill – altså relativt ulikt DOOM I og DOOM II. Videre er det ingen hemmelighet at mange DOOM-fans anser DOOM 64 som det beste spillet i spillserien.

Annonse
Skjer samtidig som 25-års jubileet feires

For kort tid siden ble DOOM I, DOOM II, og DOOM 3 lansert til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One – denne nyheten skriver seg altså inn i en stadig voksende rekke av nyheter relatert til DOOM-serien. Med tanke på at QuakeCon denne helgen har feiret DOOM-seriens 25-års jubileum er det kanskje ikke så rart.

Hvilket DOOM-spill synes du er det beste i serien og hvorfor? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Kilde: Nintendolife

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse