Katt ødela spillstream
Spillstream gikk ned på mindre lekkert vis.

Annonse


Real kattepine etter at katt ødela spillstream

Katter er selvstendige dyr som generelt sett ber om lite annet enn mat og litt kos fra oss mennesker. Imidlertid har katter en iboende evne til å dytte ting ned fra bordplater og til å drive ugagn generelt. Nå har en streamer sett seg nødt til å sette Twitch-karrieren sin på vent etter at en katt ødela hans spillstream.

Spydde streameren av nettet

Spillstreameren JadedBlue må nemlig ta en kort pause fra kringkastingen sin etter katten Kelsier tok knekken på PC-en hans. Grunnen til at streamen gikk ned ble naturligvis dokumentert, og i videoen hører man katten mjaue illevarslende før den spyr inn i PC-en gjennom et av PC-ens ventilasjonsåpninger.

I etterkant av hendelsen har streameren lastet opp et bilde som, mildt sagt, ikke er spesielt pent å se på. Ifølge streameren selv har grafikkortet, strømforsyningen og hovedkortet gått ad undas som følge av kattens uhell.

Annonse
Det kan for ordens skyld nevnes at alt går bra med Kelsier, og vi regner med at streameren vil unngå slike (kostbare) uhell i fremtiden.

Har du opplevd noe liknende med katten, eller eventuelt hunden din? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse