Samsung-galaxy-fold-lansering-september
Vi håper Norge er blant landene som får Galaxy Fold i september.

Annonse


Samsung Galaxy Fold lanseres i september

Samsung Galaxy Fold har bydd på rene berg-og-dalbanen dette året. Telefonen som er det første av sitt slag skulle i utgangspunktet lanseres i mai, men ble utsatt på ubestemt tid fordi man på et ganske uheldig tidspunkt fant ut at den foldbare telefonen led av alvorlige skjermproblemer.

Hva enn du gjør, IKKE gjør dette – Galaxy Fold ødelagt etter en dag

Lansering i september

Etter noen måneders grundige undersøkelser og massetesting skal selskapet endelig ha kvittet seg med problemene som spesifikt knyttes til den særlig utsatte skjermen, og nå skriver Samsung i en offentlig uttalelse at de er klare til å tilby Galaxy Fold i “utvalgte markeder” fra september.

Oppgraderte hengsler, bedre beskyttelsesfilm

Selskapet foretar så en redegjørelse for hva som er endret for å gjøre telefonen mer holdbar denne gangen, og sentralt i det hele er det ytterste laget på skjermen, det som fremtrer som en skjermbeskytter – og som enkelte i april regnet med at de kunne ta av fritt fram. Det var altså ikke tilfellet, og denne gang skal ikke beskyttelsesfilmen kunne tas av like lett.

Annonse


Også hengslene med flere nærliggende komponenter ser ut til å ha fått en solid oppgradering fra den mer skjøre utgaven som nesten havnet i butikkhyller for noen måneder tilbake. 

Vi gleder oss til lansering av Galaxy Fold og kommer til å bringe dere det nyeste om telefonen – også angående nøyaktig lanseringstidspunkt i Norge så fort dette foreligger.

Du kan lese hele innlegget til Samsung her.

Annonse