Fortnite-Controller_Dark-Vertex_Hero
Microsoft lanserer den spesielle Xbox-kontrolleren separat, slik at du slipper å kjøpe en ny konsoll for å få tak i den.

Annonse


Lanserer Fortnite-basert kontroll til Xbox One, følger med bonuser

Microsoft lanserte en ny Xbox One S-pakke i juni som kom med en lilla variant av konsollen sammen med en Fortnite-inspirert, trådløs kontroller. Om du du likevel ikke føler at det lønner seg å kjøpe en hel konsoll for å få tak i den spesielle håndkontrollen så finnes det nå en langt enklere løsning.

Trenger ikke være glad i Fortnite for å like denne

Redmond-giganten har nemlig annonsert at Xbox Wireless Controller – Fortnite Special Edition blir tilgjengelig som et separat produkt fra og med september. Kontrollen er åpenbart Fortnite-inspirert uten at det er dratt altfor langt – minimalismen i Xbox-kontrollere ser ut til å ha blitt bevart.

Så minimalistisk er den at du ikke engang trenger å være Fortnite-tilhenger for å gå til anskaffelse av denne. Om du derimot er glad i Fortnite så vil du kanskje oppleve mer nytte ettersom kontrollen følger med et Dark Vertex-drakt i tillegg til 500 V-Bucks som du kan bruke på det du måtte ønske.

Annonse


Kontrolleren blir tilgjengelig den 17. september verden rundt til omkring 650 kroner, tilsvarende andre spesialutgaver av Xbox-kontrollere.

Kunne du tenkt deg en Xbox Wireless Controller – Fortnite SE?

Kilde:
Neowin

Annonse