Nest-Hub-Max
Nest Hub Max har fått lanseringsdato 9. september - men blir den å finne her til lands?

Annonse


Google publiserte datoen for så å trekke den tilbake – lanseres i september

Googles nye Nest Hub Max lanseres etter all sannsynlighet den 9. september. Selskapet var litt raske i avtrekkeren, og skrev på nettsidene sine at deres hittil største Nest Hub blir å finne i butikkhyller i Australia, USA og Storbritannia på denne datoen.

Har endret siden – igjen

Kort tid etter at datoen sånn sett ble spikret så endret de igjen nettsiden til å gjelde “Kommer snart” – men vi har stor tro på at septemberlanseringen er noe å forholde seg til. Et minst like viktig spørsmål da er hvorvidt det tar lang tid før også vi i Norge får tilgang på enheten.

Vi skrev i mai at Nest Hub Max var lansert, kort oppsummert så er dette storebror i Nest Hub-familien med en 10-tommers HD-skjerm og et prispunkt rundt 2000 kroner.

Enheten har innebygget Nest Cam, en 3-tommers subwoofer med stereohøyttalere og Google Assistant. Den kan brukes til videosamtaler eller til å spille av media med sin innebygde Chromecast, og alternativt kan den brukes som en slags sikkerhetskamera. Med andre ord er den smart – og med en ganske stor skjerm.

Kilde:
Droid-Life

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse