hex-installer-hero
Hex Installer er i en tidlig fase, men gjør en jobb få andre på markedet klarer.

Annonse


Har du en Galaxy-telefon og avsmak for de innebygde bakgrunnene?

Samsungs programvareteam gjorde underverker med OneUI som etter flere års tortur gjennom TouchWiz UI ga en kraftig forbedring til brukeropplevelsen. Med OneUI kan du velge blant forskjellige bakgrunner i Galaxy Store, men det er dessverre lite rom for selvtilpasning.

Minner om Substratum

Løsningen er ganske enkel – du finner Hex Installer for ni kroner i Google Play Store. Applikasjonen gir deg mulighet til å endre det aller meste i grensesnittet slik at du får et oppsett du selv foretrekker. I det hele tatt minner det om Substratum som gjorde braksuksess før det ble fjernet i Android Pie.

Uansett, Hex Installer anvender Samsung forhåndsinstallerte bakgrunn med høy kontrast som utgangspunkt. Deretter kan du etter egne preferanser bestemme farger og skrifttyper på både hjemskjerm og låst skjerm, varslingssenteret og Samsungs egne applikasjoner.

Interessant nok har enkelte tredjepartsapplikasjoner støtte for innstillingene du bestemmer i Hex Installer – deriblant Gmail, Instagram og Snapchat. Du kan lagre egne bakgrunner og dele disse med andre på samme måte som du kan laste ned andres bakgrunner og teste disse.

Annonse
Forhåpentligvis får ikke Hex Installer samme behandling som Substratum, som i sin tid ble fjernet fordi Samsung ikke godtok denne typen bruk av tilgjengelighetbakgrunnen deres.

Applikasjonen kan lastes ned her.

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse