Tesla-Model-S-MOdel-X-SUpercharger
Tesla tilbyr ikke lenger gratis superlading på bruktbilene.

Annonse


Fjerner gratis superlading fra bruktbiler

I flere år opererte Tesla med tilbud om gratis og ubegrenset superlading for alle bilene de solgte, før de endret til en betalingsmodell i 2018 for nye biler. Bruktbilene deres derimot beholdt stort sett bonusen som var gratis superlading ut bilens levetid, men nå fjernes også dette.

Fram og tilbake

Mange kjenner til at ubegrenset gratis superlading en rekke år var blant de beste bonusene kundene ble tilbudt ved kjøp av Model S og Model X, men Elon Musk erkjente allerede for en stund tilbake at tilbudet ikke er bærekraftig og holdbart over lengre tid.

Han fortalte den gang at de burde fjernet insentivet tidligere, men ikke lang tid etter så ble det igjen tatt opp som et insentiv for å selge inventar- og bruktbiler, noe det nå er slutt på.

Annonse


For bare noen dager siden ble biler av denne typen tilbudt med gratis superlading.

Kilder med kjennskap til endringene skal ha fortalt til Electrek at selskapet forrige fredagsendte ut en varsel til selgerne i Tesla om å ikke lenger tilby fordelen. Likevel skal det sannsynligvis fremdeles være mulig å kjøpe en bil med gratis superlading fra en tredjepart. Før 2017 fulgte nemlig bonusen med bilen, mens det ble endret til å knyttes opp mot bileierskapet.

Kilde:
Electrek

Annonse