asus-rog
Asus ROG Phone II får en kjøleløsning du sjeldent ser på mobiltelefoner.

Annonse


ASUS ROG Phone II avslørt: 120Hz AMOLED, 6000mAh-batteri, egen luftkjøling og mye mer

Vi meldte i forrige uke at ASUS ROG Phone II halvveis ble avslørt da Asus og Qualcomm i samarbeid kunne annonsere at telefonen blir den aller første med Snapdragon 855 Plus-brikke. Nå har Asus på ordentlig delt informasjon om den nye gamingtelefonen med oss – og det er ikke småtteri vi prater om av spesifikasjoner og funksjoner.

Jevne animasjoner 

ROG Phone II (eller Phone 2 om du vil) kommer utstyrt med en 6.6-tommers FHD+ AMOLED-skjerm med oppløsning på 2340×1080 og bildefrekvens på hele 120Hz som du aktiverer i innstillingene om telefonen ikke har det aktivert som standard. I samme gate finner du at Asus har en funksjon implementert for 240Hz touch-samling som gir en betraktelig jevnere følelse med bedre animasjoner og raskere åpning av applikasjoner.

Den nye telefonen er dessuten beskyttet av Gorilla Glass 6 og har støtte for 10-bit HDR med et kontrastforhold på 10000:1.

Imponerende spesifikasjonsliste

Innmaten er som du allerede vet ganske imponerende i seg selv – med en splitter ny 855 Plus fra Qualcomm akkompagnert med 12GB LPDDR4X-minne og 512GB UFS 3.0-lagring slik at de store spilltitlene dine både får et plass å lagres, og i tillegg lader opp raskere. Asus har påmontert såkalt 3D Vapor Chamber-kjøling for å ivareta flyten i de mest krevende spillene.

Annonse


Også er det batteriet: ROG Phone II er utstyrt med en 6000mAH-pakke og støtte for 30W-hurtiglading. Kult nok som det er så har de også lagt til en ekstra sideport for lading slik at du kan spille i landskapsmodus.

Selskapet påstår at du kan spille PUBG Mobile med 60Hz rett i overkant av syv timer.

Solid kameraoppsett

Kameraoppsettet er av den noe utviklede typen, med en 48 megapikslers RGB-sensor til primær bruk sammen med en 13MP vidvinkel og 125-graders Field-of-View. I fronten finner du et selfiekamera med 24 megapiksler.

De trykksensitive Air Trigger-knappene er tilbake, og Asus forteller at etterslepet i vibrasjonen er redusert med 69 prosent fra 63ms til 20ms. 

Når det gjelder operativsystem så har du valget mellom vanlig Android og Asus sin egne ROG UI.

Hverken pris eller lanseringsdato er avslørt, men det er ventet at ROG Phone 2 får en saftig pris når den havner i butikkhyllene – mye takket være den nye Snapdragon-brikken.

Kilde:
Wccftech

Annonse