wozniak-efforce
Steve Wozniak blir medgrunnlegger i EFFORCE.

Annonse


Startet opp Apple med Steve Jobs i 1975 – nå deltar han i samarbeid om øko-blockchain

Medgrunnleggeren av Apple, Steve Wozniak, har blitt med i et blockchain-selskap i Malta som tar sikte på mer effektiv bruk av energi.

Redusert forbruk, samme handlingsmønster

Wozniak tok til tale under et arrangement på øya i går, der han avslørte sin store begeistring over EFFORCE-prosjektet, et oppstartselskap med ambisjoner om å støtte energieffektive prosjekter verden rundt.

Ifølge Malta Independent forklarte Wozniak at selskapet har som mål å spare penger på energiforbruket sitt i tillegg til å hjelpe miljøet. Sistnevnte faktor er en viktig del av engasjementet, ifølge ham selv.

Wozniak argumenterte med at blockchain kommer til å gi fordeler innen energiforbruk og samtidig redusere forbruket uten at brukerne nødvendigvis må ty til særlig store endringer i forbruksmønsteret sitt. Grunnen til at initiativet er satt til Malta skal visstnok være at den maltesiske regjeringen er særlig åpne til slik teknologi.

Annonse
En annen medgrunnlegger, Jacobo Visetti, uttalte at Malta hittil har vært det mest imøtekommende landet overfor ny teknologi.

Kilde:
Coindesk

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse