google-pixel-4-mobil
Google er blant de beste innen kamerateknologi, men trenger bedre maskinvare for å hamle opp med konkurrentene.

Annonse


Lekkasje tyder på større RAM og bedre skjerm for Pixel 4

Googles forholdsvis lite erfaring innen mobilmarkedet har også vært grunnen til at de har hengt noe etter – det er bare fire år siden den første Pixel-telefonen ble produsert i Kina. Pixel-telefonene kan hittil argumenteres for å ha noe svak maskinvare sammenlignet med komponentene, men dette ser ut til å kunne endre seg med Pixel 4, skal vi tro rykter og en fersk lekkasje.

Bedre minne og oppløsning

Med Pixel 4 og Pixel 4XL som ventes lansert i oktober har man nærmest tatt det for gitt med kameraoppgraderinger, slik at det er gledelige nyheter når det er snakk om økning i både skjermstørrelse og RAM.

Avisen BGR melder nemlig at Pixel 4 og Pixel 4 XL kommer med 6GB minne og høyere oppløsning enn forgjengeren: den vanlige utgaven får 2280×1080-oppløsning mens 3040×1440 blir å finne i XL-utgaven. Det oppgraderte minnet kombineres med en solid Snapdragon 855-prosessor slik at den stiller sterkere i kamp mot konkurrentene.

Oppgraderingen i RAM anses som nødvendig for å dra nytte av Snapdragon-brikkens egenskaper innen fotografering og nevral prosessering. Det går også bra i lag med den nye sensoren som har funnet sin vei til Googles kommende telefoner.

Annonse
Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse