ASUS-ROG-gaming-smartphone-1030x645
Oppfølgeren til ROG Phone blir den første i verden som er utstyrt med Snapdragon 855 Plus.

Annonse


Gamingtelefonen ASUS ROG Phone II blir den første med Snapdragon 855 Plus

Brikkegiganten Qualcomm annonserte i dag tidlig en oppgradering til Snapdragonn 855-brikkesettet til bruk i smarttelefoner, med et spesielt fokus på AI-teknologi. Oppgraderingen som kommer i en Plus-variant er prioritert til gamingtelefoner hvorpå Qualcomm har økt klokkehastigheten for brikkens GPU såvel som CPU.

Kraftigere, men avslører ingen detaljer

Den første til å dra nytte av denne oppgraderte brikken er ASUS, som blir å bruke den i ROG Phone II, en oppfølger til den første gamingtelefonen underlagt Republic of Gamers-serien.

Uten å avsløre andre detaljer om selve telefonen annet enn at det blir verdens første med den aktuelle Plus-brikken så får man innsikt i at Coretx A76-kjernen klokker inn på 2.96GHz som tilsvarer en en liten økning fra forgjengeren. Adreno 640-skjermkortet skal være 15 prosent raskere enn forgjengeren, der den klokker inn på 672MHz.

Annonse
Den første ROG-telefonen hadde sin styrke i at hetefordelingen var optimalisert gjennom en kjøleribbe samt en ekstern kjølevifte. Den gang var telefonen utstyrt med en Snapdragon 845, slik at det er en relativt stor oppgradering man ser frem til.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse