tesla-roadster-thruster
Tesla Roadster kommer i en SpaceX-variant som koster 50 000 dollar ekstra. Den er det knyttet ekstra stor spenning til.

Annonse


Elon Musk: Tesla Roadster får “thrusters” bak skiltplaten

Elon Musk overgikk seg selv da han i januar uttalte på Twitter noe som kunne tolkes som at nye Tesla Roadster kommer til å ha sveveegenskaper av noe slags, gjennom SpaceX-pakken som tilbys som en “ekstra” for de som kunne punge ut 250 000 dollar – vanlig utgave koster 50 000 dollar mindre.

– “Thruster”-pakken skal være subtil

Bilen har ganske imponerende spesifikasjoner likegyldig hvorvidt du går for den vanlige utgaven eller SpaceX-versjonen: den tar rundt to sekunder fra null til hundre kilometer i timen, og har opptil 1000 kilometers rekkevidde.

Uansett, på Twitter tar Musk planene med SpaceX-pakken et hakk videre der han svarer på nysgjerrige sjeler som undrer på hvordan denne pakken tar seg ut. Den skal ikke være så fancy som mange kanskje har sett for seg, men det er heller lagt vekt på å gjøre den subtil på en måte mange sliter med å se for seg:

Løsningen er et mysterium

Inntrykket har hele tiden vært at Tesla med SpaceX-pakken skal inkludere propeller for kald luft som skal gi en drastisk økning på akselerasjon og topphastighet samt bremsing og manøvrering rundt hjørner. Det er likevel et stort mysterium hvordan de har tenkt å få noe utbytte av slik teknologi hvis disse skal gjemmes bak skiltopphenget.

Annonse
Vi er spente på å se hvordan det endelige resultatet blir når bilen inntar markedet en gang i de kommende årene. Produksjonsstart var planlagt for 2020, men det er usikkerhet knyttet rundt Tesla sin nåværende status på dette. I mellomtiden kan du ta en titt på denne lille godbiten selskapet publiserte på Twitter i april:

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse